Yüzlerce çocuğa ay-yıldızlı tişört

Eskişehir Havacılar Sosyal Yardımlaşma Derneği, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ sebebiyle şehirdeki 200 yardıma muhtaç çocuğa ay-yıldızlı tişört hediye etti.Vatandaşlardan gelen bağışlarla, gönüllü olarak Eskişehi

Eskişehir 23.04.2019 10:58:35 0
Yüzlerce çocuğa ay-yıldızlı tişört
Tarih: 01.01.0001 00:00

Eskişehir Havacılar Sosyal Yardımlaşma Derneği, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ sebebiyle şehirdeki 200 yardıma muhtaç çocuğa ay-yıldızlı tişört hediye etti.

Vatandaşlardan gelen bağışlarla, gönüllü olarak Eskişehir’deki yardıma muhtaç ailelerin sıkıntılarına çare arayan dernek üyeleri, son olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle 200 miniğe Türk bayraklı tişört dağıttı. Dağıtım sırasında çocukların büyük bir mutluluk yaşadıkları görüldü. Aileler, aralıksız olarak devam eden yardımlar sebebiyle Havacılar Sosyal Yardımlaşma Derneğine minnettar olduklarını dile getirerek, yetkililere teşekkür ettiler.

Buna ek olarak dernek yetkilileri, sadece bu ay içinde 157 aileye erzak ve hediye kartı yardımı da yapıldığını ve vatandaşların bağışlarıyla bu sayıyı arttırmayı hedeflediklerini dile getirdiler.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR