Sivrihisar’da 5 bin kişilik iftar sofraları kuruldu

Sivrihisar Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen iftar sofraları bu Ramazan ayında da vatandaşlarla buluşuyor. Sivrihisar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar sofraları her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan da Sivrihisar’da..

Eskişehir 20.05.2019 15:39:00 0
Sivrihisar’da 5 bin kişilik iftar sofraları kuruldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sivrihisar Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen iftar sofraları bu Ramazan ayında da vatandaşlarla buluşuyor.

Sivrihisar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar sofraları her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan da Sivrihisar’da kuruldu. İlçede kurulan gönül sofralarında büyük-küçük tüm vatandaşlar bir araya gelerek, Ramazan ayının manevi atmosferinde buluşuldu.

İftar buluşması hakkında konuşan Sivrihisar Belediyesi Başkanı Hamid Yüzügüllü, “Hemşerilerimiz ile Ramazan’ın bereketini, gönüllerimizi ve sofralarımızı paylaştık. 5 bin vatandaşımız ile birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte oruçlarımızı açıp, dualarımızı edip, sanatçı Osman Vahit Özdal’ın müziği ile gönülleri ısıtan, manevi duygularımızı güçlendiren güzel bir iftar programı yaşadık. Allah birlik ve beraberlik içerisinde nice iftar sofralarında tekrar bir arada olmayı nasip etsin inşallah” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR