Eskişehir Battalgazi Ortaokulu’nda ‘Yıl Sonu Sergisi’ yoğun ilgi gördü

Eskişehir Battalgazi Ortaokulu öğrencilerinin; 2018-2019 eğitim öğretim yılı içinde, Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım dersinde yaptıkları çalışmaların ‘Yıl Sonu Sergisi’, okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi ve davet

Eskişehir 10.05.2019 12:04:57 0
Eskişehir Battalgazi Ortaokulu’nda ‘Yıl Sonu Sergisi’ yoğun ilgi gördü
Tarih: 01.01.0001 00:00

Eskişehir Battalgazi Ortaokulu öğrencilerinin; 2018-2019 eğitim öğretim yılı içinde, Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım dersinde yaptıkları çalışmaların ‘Yıl Sonu Sergisi’, okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi ve davetlilerin beğenisine sunuldu.

Yıl sonu Sergisi’nin açılışını; Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Önder Ceylan yaptı. Sergiye katılan konuklar öğrencilerin mutluluklarına ortak oldular. Davetliler ve sanatseverler; sergilenen eserleri gezerek, beğendiklerini ifade ettiler.

Resim sergisinde; tuval üzerine akrilik boya ile çalışmalar, taş boyama, grafiksel çalışmalar, karikatür, maske, kolaj, atık materyalleri değerlendirme çalışmalarına yer verildi ve sergilendi. Teknoloji ve Tasarım Sergisinde ise: tasarım odaklı süreç projeleri, mimari tasarım projeleri, engelsiz yaşam projeleri, ergonomi projeleri, mühendislik tasarımları, biyotaklit projeleri ve özgün ürün tasarımları sergilendi.

Sergide: Destek Eğitim Odası’nda eğitim gören öğrenci Samed Can Aydın’ın çalışmaları da yer aldı.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR