Emirdağlılar Vakfı Başkanı Kahya, bir dönem daha başkanlığa aday olduğunu açıkladı

Halen Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfı Başkanlığını yürüten Hasan Murat Kahya; 28 Nisan 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde, yarım kalan işleri tamamlamak üzere bir dönem daha vakıf başkanlığına aday olduğunu açıkladı.İ?

Eskişehir 18.04.2019 09:38:20 0
Emirdağlılar Vakfı Başkanı Kahya, bir dönem daha başkanlığa aday olduğunu açıkladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Halen Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfı Başkanlığını yürüten Hasan Murat Kahya; 28 Nisan 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde, yarım kalan işleri tamamlamak üzere bir dönem daha vakıf başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İş insanı Hasan Murat Kahya; Vakıf Başkanlığı adaylığı için yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz dönemde, Vakfımızda çok önemli işlere imza attık. Onur Kurulu ve Danışma Kurulunu işler hale getirdik. Onur Kurulunda; Emirdağ Kaymakamı, Emirdağ Belediye Başkanı, Davulga ve Gömü Belediye Başkanları ile vakfeden hayırsever iş insanlarımızı ve Vakfımızın ilk kurucuları ve bugüne kadarki başkanları ile, Eskişehir’deki üç üniversitemizdeki profesör ve doçent ünvanlı akademisyenlerimizi onur kuruluna aldık’’ dedi.

Kahya, ‘’Danışma Kurulumuz ise; seçimle gelen Eskişehir’deki Emirdağlı Meslek Odaları başkanları ile seçimle gelen Eskişehir’deki Emirdağlı muhtarlarımız, tanınmış sanat insanları, şair ve yazarlar ile tanınmış iş insanlarımızdan oluştu. Kadın Kurulu ve Gençlik kuruluyla onların etkinlikleriyle hizmeti yaygınlaştırdık. İhtiyaç sahibi Emirdağlı üniversite öğrencilerimize, burs veren kurumlardaki kriterleri uygulayarak, puanlama yaptık ve hakkaniyetle burs verdik. Eskişehir’in en uzun soluklu yayın yapan Emirdağ dergimizi, yayın kurulu oluşturarak ortak aklın ürünü olarak yayınlamaya devam ettik. Kültür ve sanat hayatımıza damga vuran etkinliklerimizle; imza günleri, sergiler, türkü geceleri, belgesel gösterimleri ile Emirdağlılar Vakfı Türk Halk Müziği Korosu ve vakfımızda açtığımız bağlama kursları ve koro çalışmalarıyla ve üniversitelerimizle iş birliği yaparak bilimsel çalışmalara katkı vermek suretiyle önemli çalışmalara imza attık. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesine; Vakfımız adına, Bebek Emzirme Odası ve Hasta Odası döşedik. Yurt içi ve yurt dışındaki Emirdağ ve köyleri ile ilgili faaliyet gösteren bütün dernekleri, Emirdağlılar Platformu çatısı altında bir araya getirdik. Önceki dönemlerde; Vakfımıza bağışladığım arsa üzerine, projesini çizdirerek, Emirdağlılar Vakfı için yapılacak sosyal amaçlı binamız için her türlü bürokratik engeli aştık. İnşallah önümüzdeki dönem; projesini çizdirdiğimiz bu binayı tamamlayarak Vakfımıza kazandırmak istiyorum. Yarım kalan işlerimizi tamamlamak, vakfımızı daha geniş kitlelere yaygınlaştırmak, birlik ve beraberlik yolunda attığımız adımları daha ileri safhalara taşımak için, bir dönem daha göreve talibim’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR