MHP iftarda Uzundere’de buluştu

MHP Uzundere İlçe Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak’ın düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde buluştu. Yemeğe MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ve il yönetimi, ilçe başkanları, İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun ve tüm MHP’li beled

Erzurum 15.05.2019 19:28:00 0
MHP iftarda Uzundere’de buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

MHP Uzundere İlçe Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak’ın düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde buluştu.

Yemeğe MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ve il yönetimi, ilçe başkanları, İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun ve tüm MHP’li belediye meclis üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen yemekte açılış konuşmasını yapan Uzundere ilçe belediye başkanı Hilmi Aktoprak, Uzundere ilçesinde belediyecilik hizmetleri konusunda bilgiler verdi.

Daha sonra söz alan İspir İlçe Belediye Başkanı Ahmet Coşkun’da İspir’e yapılacak belediyecilik hizmetleri konusunda bilgiler verdi. Daha sonra söz alan MHP İl başkanı Naim Karataş, teşkilatların birlik beraberlik şuuru içerisinde daima koordineli ve başarılı bir şekilde çalıştığını söyledi. 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul seçimlerine değinen Karataş, “Genel merkezimizce görevlendirilen on beş il başkanından birinin de Erzurum il başkanı ve İstanbul’daki seçim çalışmalarına il yönetiminden arkadaşlarla, ilçe başkan ve yöneticileri ile birlikte bu seçim sürecinde İstanbul’da seçim çalışmalarına katılacağım” dedi.

Uzundere’den ayrıldıktan sonra Tortum’da MHP Tortum ilçe başkanı İlhan Uzun, Tortum ilçe belediye başkanı Muammer Yiğider, İl yöneticileri, İlçe başkanları, MHP Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşlarla bir araya gelerek sıcak ve coşkulu bir hava içerisinde ülke gündemi hakkında ve genel sohbetler edildi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR