Jandarmadan şeker tadında uygulama

OLTU İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI TRAFİK TİMLERİ VE İL JANDARMA TRAFİK ŞUBE EKİPLERİNCE OLTU TORTUM KARA YOLU ORCUK KAVŞAĞINDA KURBAN BAYRAMI SÜRESİNCE TRAFİK DENETLEMELERİNİ DRON İLE SÜRDÜREN EKİPLER İYİ BAYRAMLAR DİLEKLERİNDEN B

Erzurum 1.08.2020 15:04:05 0
Jandarmadan şeker tadında uygulama
Tarih: 01.01.0001 00:00

Oltu İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri ve İl Jandarma trafik şube ekiplerince Oltu Tortum kara yolu Orcuk kavşağında Kurban Bayramı süresince trafik denetlemelerini Dron ile sürdüren ekipler iyi bayramlar dileklerinden bulunarak sürücülere şeker kolonya ikram ettiler.

Jandarma ekipleri uzun yoldan gelenleri araçtan indirerek sohbet edip dinlenmelerini sağladıktan sonra yollarına devam ettiler. Ekipler, sürücülerin daha güvenli sağlıklı bir şekilde yolculuk yapmalarını evlerine sevdiklerine kavuşmaları için bayram süresinde uygulamaların devam edeceğin bildirdiler. Sürücüler ise yapılan uygulamalardan son derece memnun olduklarını belirtiler.

Vatandaşlar, “Bu uygulamanın sadece bayram süresince değil sürekli olmasını istiyoruz. Trafik kurallarına uymayanları uyarıyorlar, bu çok güzel. Herkes şu anda bayram ederken Jandarma personelimiz çalışıyor, denetliyorlar bu bizleri rahatlatıyor” dediler.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR