Vali Arslantaş’a üniversite yıllarındaki hocasından sürpriz ziyaret

Kent Bilimci, Araştırmacı-Yazar Prof. Dr. Ruşen Keleş, üniversite yıllarında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’nde öğrencisi olan Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret etti.Erzincan Binali Yıldırım Üniversit

Erzincan 9.05.2019 14:03:46 0
Vali Arslantaş’a üniversite yıllarındaki hocasından sürpriz ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kent Bilimci, Araştırmacı-Yazar Prof. Dr. Ruşen Keleş, üniversite yıllarında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’nde öğrencisi olan Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret etti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’ndeki “Kente ve Çevreye Yerel Düzeyde Bakış” başlıklı panelini gerçekleştirmek üzere Erzincan’a gelen Kent Bilimci, Araştırmacı-Yazar Prof. Dr. Ruşen Keleş, ziyaretinde Valilik şeref defterini imzalayarak, üniversite yıllarındaki öğrencisi Vali Arslantaş ile bir süre görüştü.

Görüşme sonrası Prof. Dr. Ruşen Keleş, çocukluk ve ilk gençliğinden bugüne meslek hayatını şekillendiren sosyo-kültürel ortamın ayrıntılarını içeren “Başka Bir Aşk İstemez” isimli anı kitabını Vali Ali Arslantaş’a hediye etti.

Kendisini Erzincan Valiliği’nde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Arslantaş ise nazik ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Ruşen Keleş’e teşekkürlerini iletti.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR