Vali arslantaş, Refahiye ve İliç ilçelerinin yeni belediye başkanlarını ziyaret etti

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından göreve gelen Refahiye ve İliç ilçelerinin yeni belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Vali Ali Arslantaş, ilk olarak.

Erzincan 19.04.2019 17:42:38 0
Vali arslantaş, Refahiye ve İliç ilçelerinin yeni belediye başkanlarını ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından göreve gelen Refahiye ve İliç ilçelerinin yeni belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Ali Arslantaş, ilk olarak Refahiye ve İliç Kaymakamlıklarını ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde ilk olarak Refahiye Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir daha sonra ise İliç Kaymakamı Hicabi Aytemür ile görüşen Vali Arslantaş, ilçelerde devam eden yatırımlara yönelik kendilerinden bilgi aldı.

Daha sonra ise Refahiye ve İliç Belediyelerini ziyaret eden Vali Arslantaş, Refahiye’nin yeni Belediye Başkanı Çakmak Paçacı ve İliç’in yeni Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretlerinde ilçe Belediye Başkanlarını tebrik eden Vali Arslantaş, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Vali Arslantaş’ı Refahiye ve İliç Belediyelerinde ağırlayan Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı ve İliç Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz ise Vali Arslantaş’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini ilettiler.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretlerde Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı ve İliç Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz, Vali Arslantaş ile ilçede yürütülmesi planlanan yatırımlara yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretlerin ardından Vali Ali Arslantaş, huzur ve güven ortamı içerisinde ilçelerde hızlı bir gelişme ortamı oluşturulmasını temenni etti.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR