Erzincan Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına Muzaffer Koşan seçildi

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti (EGC) 4. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Cemiyet Başkanlığına Muzaffer Koşan seçildi.Düzenlenen genel kurula Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan?

Erzincan 20.04.2019 14:35:06 0
Erzincan Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına Muzaffer Koşan seçildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti (EGC) 4. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Cemiyet Başkanlığına Muzaffer Koşan seçildi.

Düzenlenen genel kurula Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Barış Yalçınkaya ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Barış Yalçınkaya’nın birlik beraberlik mesajı verdiği kurulda Divan Başkanlığı’na Halil İbrahim Özdemir oy birliği ile getirildi. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda hesap ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından oylamaya geçilerek, EGC Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyetleri oy birliği ile ibra edildi. Tek liste ile seçime girilirken, Muzaffer Koşan tarafından yapılan adaylık başvuru listesi okunarak, oylandı. Yapılan seçimlerde kullanılan 39 oyun 35’ini alan Muzaffer Koşan EGC’nin yeni başkanlığına seçildi.

Yapılan seçimin ardından genel kurulun hayırlı olmasını temenni eden Erzincan Gazeteciler Cemiyetinin yeni Başkanı Muzaffer Koşan, Erzincan basınının birlikteliğini sağlayarak, azimle çalışacağını kaydetti.

Muzaffer Koşan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Haluk Uçar, Mustafa Özsoy, İbrahim Gürler ve Adem Küçükkaya.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR