Elazığ "1. Harput Kısa Film Festivali" başvuruları başladı

Elazığ’da valilik tarafından ilk kez düzenlenecek olan 'Harput Kısa Film Festivali' için başvuruların başladığı, 6 Ağustos’a kadar devam edeceği belirtildi.

Elazığ 28.06.2021 12:35:11 0
Elazığ "1. Harput Kısa Film Festivali" başvuruları başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Elazığ’da valilik tarafından ilk kez düzenlenecek olan "Harput Kısa Film Festivali" için başvuruların başladığı, 6 Ağustos’a kadar devam edeceği belirtildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle Elazığ Valiliği tarafından 8-11 Eylül tarihlerinde ilki düzenlenecek olan Harput Kısa Film Festivali başvuruları başladı. Harput’un tanıtımını yaparak Elazığ şehrinin kültür ve sanat hayatına katkı sağlamayı amaçlayan ulusalda ise sinema sanatı ve sanatçılarına destek olmayı hedefleyen festivalin bu yıl 8-11 Eylül tarihlerinde yapılacağı aktarıldı. Kısa film ve belgesel film yarışmaları ile genç sinemacıları desteklemeyi amaç edinen festival de aynı zamanda deprem ve afet temalı senaryo yarışması ile birlikte deprem gerçekliğine de vurgu yapılacağı kaydedildi.

Başvuruların festivalin internet sitesi "harputfilmfestivali.com" üzerinden 6 Ağustos Cuma gününe kadar online olarak gerçekleştirileceği aktarıldı.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR