SANKON, Sırbistan ile ekonomik ile birliğini arttırmak için harekete geçti

Sanayici İş Kadınları Ve İş Adamları Konfederasyonu (sankon) Genel Başkanı Ferudun Cevahiroglu, Türkiye İle Sırbistan Arasındaki Ekonomi Alanında Mevcut İthalat Ve İhracat İlişkilerini Güçlendirmek İçin Çalişacaklarini Söyledi.

Ekonomi 10.12.2019 16:25:12 0
SANKON, Sırbistan ile ekonomik ile birliğini arttırmak için harekete geçti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, Türkiye ile Sırbistan arasındaki ekonomi alanında mevcut ithalat ve ihracat ilişkilerini güçlendirmek için çalışacaklarını söyledi.

Başkan Cevahiroğlu, Büyükelçilik ziyaretlerine Sırbistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Zoran Markovic’i gerçekleştirdiği ziyaret ile devam etti. Markovic tarafından ağırlanan Başkan Cevahiroğlu ziyarette yaptığı konuşmada, SANKON’un Türkiye ile Sırbistan arasındaki ilişkilere yaptığı katkıların ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini ifade etti. Başkan Cevahiroglu iki ülke arasındaki ekonomik anlamdaki mevcut ihracat ve ithalat ilişkilerinin güçlenmesi için çaba sarf etmeye devam edeceklerini aktardı.

Büyükelçi Markovic ise öncelikle Başkan Cevahiroğlu’na teşekkürlerini ileterek, “Türkiye ile Sırbistan arasında ki ekonomik ticari ilişkilerimizi her alanda güçlendirmek için gayret göstereceğimize inanıyorum. SANKON’un ilişkilerimize Cevahiroğlu’nun liderliği ve önderliğinde katkı sağlayacaktır” dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette SANKON’un sektör danışmanları da hazır bulundu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR