Safir Yüzük

Birçok kadının en büyük hayalinden biri safir yüzük sahibi olmaktır. Safir taşı dünyadaki en değerli madenlerden biri olarak kabul edilmektedir. Fiyatı yüksektir. Pırlanta sektörünün karat ile ölçülen kıymetlisidir.

Ekonomi 24.08.2020 07:37:58 0
Safir Yüzük
Tarih: 01.01.0001 00:00

Birçok kadının en büyük hayalinden biri safir yüzük sahibi olmaktır. Safir taşı dünyadaki en değerli madenlerden biri olarak kabul edilmektedir. Fiyatı yüksektir. Pırlanta sektörünün karat ile ölçülen kıymetlisidir. Safir taşlı takılar mücevhercilerin vitrinlerinin eşsiz parçalarıdır. Tarihte soyluların tablolarında bile kıymetli safir taşlı yüzükler göz kamaştırmaktadır. En tercih edilen renk mavi safirdir.

Günümüzde evlilik teklifi gibi özel anların sembolü olan safir taşlı yüzükler, büyüklüklerine ve işçiliklerine göre farklı fiyatlarda satılmaktadır. Bu durumda her bütçeye uygun bir safir taşlı yüzük bulanabilir diyebiliriz. Seçkinliğin ve sevginin sembolü olarak kabul edilmesi, hediye seçenekleri arasında üst seviyelerde yer almasına neden olmaktadır. Pırlanta mağazalarında her zevke uygun bir safir taşlı takı bulmak mümkündür.

Safir Taşı Nerede Çıkarılır

Safir çok kıymetli bir madendir. Hindistan’da çıkarılmakta ve dünyanın pek çok noktasına buradan ulaştırılmaktadır. Bazı ülkelerde ise az miktarda çıkarılmaktadır. Mavi ve lacivert safir en çok tercih edilen renkleridir. Safir yüzük dendiğinde akla ilk gelen mavi tonlarıdır. Yeşil, pembe, sarı gibi renkleri de mevcuttur. İncelemek ve satın almak için; https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-safir-yuzuk sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR