Koli Bandı

Bantlar ve diğer adlarıyla bir cismi bir cisim ile yapışmasını sağlamasına yönelik aygıtlar, oldukça kullanışlıdır. Ofisten kırtasiyeye, evlerden okullara ve hatta kargo firmalarına kadar kullanılmakta olan bu koli bandı çeşitleri, bi

Ekonomi 28.11.2019 10:21:12 0
Koli Bandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bantlar ve diğer adlarıyla bir cismi bir cisim ile yapışmasını sağlamasına yönelik aygıtlar, oldukça kullanışlıdır. Ofisten kırtasiyeye, evlerden okullara ve hatta kargo firmalarına kadar kullanılmakta olan bu koli bandı çeşitleri, bir kolinin paketlenmesinde ya da bir kargo poşetinin sıkı bir şekilde kapatılabilmesine yardımcı olmaktadır. Ayrıca kolaylıkla paketlenmesini sağlamak üzerine bantkes aparatları da koli bantları ile birlikte kullanılmaktadır. Gayet esnek ve dayanıklı naylonların üst üste sarılması ve aralarına yapışkan malzemenin uygulanması ile üretilen bu ürünler birçok alanda insanların ihtiyaçlarına hizmet etmektedir. 45x100 metre olarak standart satılan bu ürünler kolaylıkla kesilerek bir kolinin ya da başka bir cismin bir yere yapıştırılmasında kullanılabilir.

Koli Bandı Fiyatları

Fiyatları açısından değişiklik gösterebilen bu bantlar oldukça kolay ulaşılabilir özelliğe sahiptir. İçerisinde kullanılan yapıştırıcı etken maddesi oldukça güçlüdür ve bir cismin istenmeyen kişiler tarafından açılmasını engellerler. Eğer sizler de koli bandına ihtiyaç duyuyorsanız https://www.arabulgelsin.com/bant-cesitleri-pmk6 adresini ziyaret ederek burada bulunan birbirinden güzel fiyatlar sayesinde koli bantlarına ulaşabilirsiniz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR