Gücünü Doğadan Alan Formül: Vichy

Brand France tarafından düzenlenen en iyi 50 kozmetik markası sıralamasında 2. sırada yer alan Vichy ürünleri Dermo Kozmetik ile sizlerle buluşuyor. Dünyanın en başarılı uluslararası kozmetik şirketlerinden L'oreal'in bünyesinde

Ekonomi 22.07.2019 22:47:13 0
Gücünü Doğadan Alan Formül: Vichy
Tarih: 01.01.0001 00:00

Brand France tarafından düzenlenen en iyi 50 kozmetik markası sıralamasında 2. sırada yer alan Vichy ürünleri Dermo Kozmetik ile sizlerle buluşuyor. Dünyanın en başarılı uluslararası kozmetik şirketlerinden L'oreal'in bünyesindeki bir marka olan Vichy, vücut ve cilt bakımının çeşitli alanlarında ürünler sunuyor.

2005 yılından beri en iyi bakım ürünlerini beğeninize sunan Dermo Kozmetik, Vichy’nin yetkili dağıtıcı firmasıdır. Dünyanın dört bir yanında güzelliğine ve cilt bakımına özen gösteren kadınların ilk tercihlerinden Vichy’nin ürünlerini Dermo Kozmetik’te bulabilirsiniz.

Sağlıklı Saçlar: Vichy Dercos

Saç dökülmelerini önlemek, kepeği hafifletmek ve saçlara hacim kazandırmak için Vichy Dercos serisi ürünlerini tercih edebilirsiniz. İnce telli ve hacmini kaybetmiş saçlara özel ürünleri ile saçlara yoğunluk ve gürlük kazandıran Vichy Dercos, saç derisinde oluşan kepeği de önlüyor.

Kırışıklıklara Savaş Açın: Vichy Slow Age

Vichy Slow Age; çevresel etkilerin, hava kirliliğinin ve stresin neden olduğu kırışıklıklara karşı uygulanan bir seri. Vichy Slow Age ürünleri, kırışıklıkları hafifletmek ve geciktirmek için ideal ürünler. Yüz ve göz çevresi ürünleri ile genç ve canlı görünüme sahip olmanıza imkan sağlayan Vichy Slow Age serisi, Spf 25 koruma özelliği ile cildi güneşten korurken kırışıklıklara karşı da savaşıyor.

Cildiniz Koruma Altında: Vichy Ideal Soleil

Vichy Ideal Soleil cildinizi uzun süreli korumak için kullanılan bir seri. Güneşin zararlı UVA/UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sunan Vichy Ideal Soleil, zorlu yaşam koşullarına karşı kullanılan güneş bakım serisi. Vichy Ideal Soleil’in yüz ve vücut güneş koruyucu ürünleri mevcuttur. Ayrıca bebek ve çocukların kullanımına uygun ürünleri ile çocuğunuzun cildini gün boyu koruyabilirsiniz.

Yaşlanma Belirtilerini Yok Edin: Vichy Liftactiv

Vichy Liftactiv; kırışıklıklar, yaşlanma belirtileri, soluk cilt ve sıkılık kaybına karşı savaşan cilt bakım serisidir. Vichy laboratuvarlarında özel olarak formüle edilen Vichy Liftactiv yaşlanmaya karşı cildi güçlendirmek için ramnoz ve doğal adenoz içermektedir. Parlak ve genç cildi ortaya çıkarmak için ideal bir seridir. Vichy Liftactiv yüz ve göz çevresindeki kırışıklıkları ve ince çizgileri hafifletmek için kullanılabilir. Yüz bölgenizde oluşan kırışıklıkları hafifletirken elastikiyet kaybı sonucu oluşan sarkmaları sıkılaştırmak için uygulanabilir.

Pürüzsüz Bir Cilt Mümkün: Vichy Dermablend

Ciltteki pürüzleri kapatmak ve doğal bir görünüm sunmak amacıyla üretilen Vichy Dermablend serisi, cilt kusurlarını düzeltmek ve cilt tonunu eşitlemek için ideal ürünlerden oluşuyor. Vichy Dermablend üç boyutlu fondötenleri yağlı ve problemli ciltlere özeldir ve maske etkisine neden olmadan, cildin doğal bir görünüm kazanmasını sağlar.

Aydınlık ve Genç Bir Cilt: Vichy İdealia

Vichy İdealia kırışıklıkları hafifletmek ve gözenekleri sıkılaştırmak için en ideal seri. Vichy İdealia, yorgunluk ve yaşlanma belirtilerine karşı kullanılabilir. Cilde aydınlık, pürüzsüzlük ve genç bir görünüm kazandıran Vichy İdealia, göz çevresinde oluşan kırışıklık, morluk, şişlik ve koyu halkaların azalmasına yardımcı olur.

Gözenekleri Sıkılaştırma Zamanı: Vichy Purete

Vichy Purete, gözenekte biriken kiri temizlemek ve cilde sağlıklı bir görünüm kazandırmak için üretilmiş seridir. Hava kirliliğine ve sert sulara karşı etkilidir. Vichy Purete günlük yüz temizleyicileri ile hem cildinizdeki kiri hem de makyajınızı temizlemenize olanak sağlar. Tüm ciltlerin kullanımına uygun temizleyicileri bünyesinde barındıran Vichy Purete, termal su içeriği ile cildi yatıştırır ve rahatlatır.

Sivilce ve Lekelerle Vedalaşın: Vichy Normaderm

Stres, UV, kirlilik, hormonal değişim ve kötü beslenme ciltte akne oluşumuna neden olabilir. Ayrıca yağlı ciltlerde sebum seviyesini ve cilt lekelerini arttırabilir. Vichy Normaderm; geniş gözenekler, akne ve cilt problemlerini hafifletmek için formüle edilen bir seridir. Vichy Normaderm serisi; yağlı ve hassas ciltlerin kullanımına uygun ürünlerini bünyesinde barındırır. Vichy Normaderm serisi; sebumu düzenlemek, matlaştırmak, parlaklığı gidermek, akne ve sivilce sorununu hafifletmek için ideal ürünleri içerir.

Boyun ve Dekolte Bölgesine Özel: Vichy Neovadiol

Vichy Neovadiol; yüz, boyun ve dekolte bölgelerini sıkılaştırmak ve yeniden şekillendirmek için kullanılan seridir. Cildin hacmini, yüz bakımını, yoğunluğunu ve esnekliğini arttırmak için yoğunlaştırıcı Hyaluronik ve Proxylane içerir. Vichy Neovadiol cilt bakım serisi menopoz ve menopoz sonrasındaki kadınlar içindir. Yüz ve boyun bölgesinde oluşan sarkmaları sıkılaştırarak pürüzsüz ve genç bir görünüm sunabilir. Vichy Neovadiol serisi ürünleri yüz ovalini şekillendirmek ve cilt bariyerini güçlendirmek için ideal ürünlerdir.

Dermo Kozmetik bünyesindeki tüm ürünler orjinaldir ve Dermo Kozmetik’in güvencesi altındadır. Kişisel bakımın birçok alanında serileri bulunan Vichy ürünlerini Dermo Kozmetik sitesinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Vichy ürünlerimizi incelemek için;  https://www.dermokozmetik.com/vichy

Tüm ürünlerimiz için; https://www.dermokozmetik.com/


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR