Altın Yüzük

Değerli madenlerin parlatılması sonucu oluşan yüzükler, farklı seçenekleri ve kampanyaları ile Lizay pırlantanın İnternet sitesinde bulunmaktadır.

Ekonomi 29.05.2019 15:04:56 0
Altın Yüzük
Tarih: 01.01.0001 00:00

Değerli madenlerin parlatılması sonucu oluşan yüzükler, farklı seçenekleri ve kampanyaları ile Lizay pırlantanın İnternet sitesinde bulunmaktadır. Site içerisinde unutulmaz anlar için farklı model ve çeşitte ürünler yer alıyor.

Yüzükler

Site içerisinde altından gümüşe, pırlantadan elmasa kadar birçok yüzük çeşidi bulunuyor. Pırlanta yüzüklerin ise yine baget, zümrüt ve beştaş gibi çeşitleri ziyaretçilere sunuluyor. Site içerisinde ürünlerin detaylı olarak incelemesi yapılabiliyor ve yüzüklerin iç kısmına istenilen yazı yazılabiliyor. Bunların haricinde yüzükler sertifikalı ve güvenli bir şekilde satışa sunuluyor ve indirimde olan ürünlerde indirim kategorisinden detaylı olarak incelenebiliyor.

Altın Ürünler

Site içerisinde sunulan tüm ürünlerin sertifikası detaylar kısmından görülebiliyor. Altın ürünler kısmında tektaş yüzüklerden, alyanslara, pırlanta kolyeler, trend yüzüklerden fantazi yüzüklere kadar birçok çeşit yer alıyor. Altın yüzükler indirimli ve bakım güvencesi ile ziyaretçilere sunuluyor ve yüzük ölçüsü de yüzüğün detayları kısmından seçilebiliyor. Güvenli alışveriş ve bakım güvencesi ile ürünlerini sunan Lizay pırlanta, belirli bir miktar üzerinde alışveriş yapan ziyaretçilerine hediye ürünler sunuyor.

Alyanslar

Eski dönemlerden bugüne kadar evliliğin bir işareti olarak görülen alyans, evliliğin temel bağını ifade etmektedir. Bu anlamda birçok çeşidi bulunan alyanslar, site içerisinde uygun fiyatlar üzerinden sunulmaktadır. Beyaz alyanslardan altın alyanslara, iki renkli alyanslardan, üç renkli alyanslara kadar birçok çeşit site içerisinde bakım güvencesi ve kampanyalı bir şekilde ziyaretçilere sunuluyor. İsteyenler çift alyans siparişi verebiliyor isteyenler de sadece kadın ya da erkek olarak siparişini oluşturabiliyor.

Ziyaretçiler ürün hakkında ki detaylara kolay bir şekilde ulaşabiliyor ve yüzük ölçülerini de kolay bir şekilde verebiliyor. Ürünler, 4-5 iş günü içerisinde kargoya verilerek kullanıcılara paketli bir şekilde gönderiliyor. Siz de unutulmaz anlar için Lizay pırlantayı ziyaret edebilir, ürünleri inceleyebilirsiniz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR