Canlı ders saatlerine İstiklal Marşı ile başlıyorlar

UĞUR OKULLARI, 23 MART’TA BAŞLAYAN UZAKTAN EĞİTİM TÜM KADEMELERDE BAŞLAYAN CANLI DERSLER İLE KESİNTİSİZ SÜRDÜRÜYOR. HER HAFTA DERSLER TIPKI OKULDA OLDUĞU GİBİ İSTİKLAL MARŞI İLE BAŞLAYIP HAFTA SONUNDA YİNE MARŞ İLE BİTİYOR.

Eğitim 30.03.2020 16:20:51 0
Canlı ders saatlerine İstiklal Marşı ile başlıyorlar
Tarih: 01.01.0001 00:00

Uğur Okulları, 23 Mart’ta başlayan uzaktan eğitim tüm kademelerde başlayan canlı dersler ile kesintisiz sürdürüyor. Her hafta dersler tıpkı okulda olduğu gibi İstiklal Marşı ile başlayıp hafta sonunda yine Marş ile bitiyor. Öğrenciler ve öğretmenler ders müfredatı haricinde okulda yapılan öğrenim sürecini destekleyici tüm çalışmaları da evlere taşıyor.

Uğur Okullarında uzaktan eğitim 2 yıldır kullanılan, veriye dayalı dijital eğitim yönetimi sistemi Metodbox ile geçen hafta başladı. Deneyimli akademik kadronun oluşturduğu anlatımlı ders videoları, deneme sınavları, düzey ölçme, Türkiye geneli sıralama, duyuru ve takip gibi birçok farklı alanda hem öğrenci, hem öğretmen hem de velilerin kullanımına sunulan Metodbox‘tan günlük ortalama 74 bin kullanıcı aktif olarak faydalanıyor.

30 Mart’ta başlayan canlı derslerin anlatımları ise interaktif bir şekilde devam ediyor. Her pazartesi 09.55’te bağımsızlık ruhumuzu temsil eden eserimiz İstiklal Marşımızı coşkuyla okuyarak derslere başlanıyor, her cuma 16.25’te dersler yine Marşı ile sonlanıyor.

Online eğitim süresince öğrenciler, işlenen ders müfredatının yanı sıra sabah sporundan okuma saatine, sanal tur önerilerinden deney çalışmalarına kadar uzanan geniş bir program ile öğrenimini sürdürüyor. Geçmişin deneyimlerini geleceğin eğitimi ile buluşturduklarını söyleyen Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu; “Teknolojik altyapımızla kesintisiz olarak eğitim hizmetimizi sunmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimizin her süreçte yanlarındayız, müfredatımızı layıkıyla işlerken eğitim öğretimi destekleyen tüm çalışmalarımızı da aksatmadan devam ettiriyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR