En çılgın evde kal mesajı

EDİRNE’NİN KEŞAN İLÇESİNDE YAŞAYAN PARAMOTOR PİLOTU YILMAZ ÖZKAYA, GÖKYÜZÜNDEN VATANDAŞLARI SOSYAL MESAFE KONUSUNDA UYARDI ÜZERİNDE “EVDE KAL” YAZILI PANKART AÇTI.

Edirne 1.04.2020 09:54:02 0
En çılgın evde kal mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Edirne’nin Keşan ilçesinde yaşayan paramotor pilotu Yılmaz Özkaya, gökyüzünden vatandaşları sosyal mesafe konusunda uyardı üzerinde “Evde Kal” yazılı pankart açtı.

Keşan’da paramotor pilotu Yılmaz Özkaya, Korona virüs salgınına karşı farkındalık oluşturmak için gökyüzüne çıktı. Yaklaşık bin metre yükseklikte gerçekleştirdiği farkındalık uçuşunda vatandaşlara seslenen Özkaya, Korona virüs salgını nedeniyle zorunlu olmadıkça insanların dışarı çıkmaması gerektiğini belirtti.

Özkaya, "Çıktığımız zamanlarda da fiziksel temaslardan kesinlikle kaçınalım. Uzmanların 1 buçuk metre mesafe koyun dediklerini biliyorum ama yarım metre de benim için ekleyin zararlı çıkmazsınız. İnşallah biz bunu atlatırız. Başta sağlık görevlilerimiz olmak üzere bu zor günlerde her türlü risk altında görevini sürdüren hizmet ve üretim sektöründe çalışan tüm insanlarımıza da teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR