Kaynaşlı Belediyesi cami çevresinde düzenleme çalışmalarını sürdürüyor

KAYNAŞLI BELEDİYESİ İLÇE MERKEZİNDE ÇALIŞMALARINI BİR YANDAN SÜRDÜRÜRKEN BİR YANDAN DA İLÇEYE BAĞLI KÖYLERDE ÇALIŞMALAR YAPIYOR. EKİPLER, ÜÇKÖPRÜ KÖYÜ’NDE CAMİ ÇEVRESİNDE PEYZAJ VE ALT YAPI ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Düzce 30.06.2020 08:40:52 0
Kaynaşlı Belediyesi cami çevresinde düzenleme çalışmalarını sürdürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

DÜZCE(İHA) – Kaynaşlı Belediyesi ilçe merkezinde çalışmalarını bir yandan sürdürürken bir yandan da ilçeye bağlı köylerde çalışmalar yapıyor. Ekipler, Üçköprü Köyü’nde cami çevresinde peyzaj ve alt yapı çalışması başlattı.

Kaynaşlı Belediyesi, ilçe genelinde mahalle ve köylerde alt yapı, peyzaj ve çevre düzenleme işlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler öncelikle ilçe merkezinde ki mahallelerde çalışmalar yapıyor. Daha sonra ise Kaynaşlı sınırları içerisinde kalan köylerde çalışmalar yürütüyor. Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’de hem köylerde hem ilçe merkezinde vatandaşların ihtiyacı için var güçleri ile çalıştıklarını, yapabilecekleri her şeyi yaptıklarını söyledi. Başkan Şahin, “İlçemiz Üçköprü Köyü Osman Mahallesi Cami’nde ekiplerimiz tarafından peyzaj, çevre düzenlemesi ve kilitli parke taşı öncesi alt yapı çalışmaları başlattık. Kısa süre içerisinde burada tüm çalışmalarımızı yapacağız. Kaynaşlımıza bağlı tüm köylerimizde belediyemizin gücü yettiğince çalışmalar yapacağız” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR