Düzce geleceğe nefes oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Öncülüğünde Başlatılan, Tarım Ve Orman Bakanlığının Düzenlediği Kampanya Ölçüsünde Tüm İl Ve İlçelerde Olmak Üzere 11 Kasım Saat 11:11’de 11 Milyon Fidan Toprakla Buluştu.

Düzce 11.11.2019 16:18:29 0
Düzce geleceğe nefes oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan, Tarım ve Orman Bakanlığının düzenlediği kampanya ölçüsünde tüm İl ve ilçelerde olmak üzere 11 Kasım saat 11:11’de 11 milyon fidan toprakla buluştu.

Tüm Türkiye genelinde aynı anda başlatılan kampanya kapsamında Düzce de rekor sayıda fidan sahiplenerek Türkiye sıralamasına girdi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü fidan dikimine destek vererek Kültür Merkezi arkasında fidanları toprakla buluşturdu. Yaklaşık 50 bin adet fidanın sahiplenildiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklaması sonrası “Milli Ağaçlandırma Günü” olarak anılacak ‘Geleceğe Nefes Ol’ kampanyası hakkında açıklamada bulunan Başkan Özlü: “ ‘Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz’ buyuran bir peygamberin ümmetiyiz. Bu doğrultuda kampanyaya destek olarak gelecek nesillere bir nefes olmak, yeşil bir miras bırakabilmek için tüm Türkiye tek yürek olduk. Tüm canlılara nefes olacak bu anlamlı çevre seferberliği için katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, Cumhurbaşkanımızın girişimi ile Milli Ağaçlandırma Günü ilan edilen bu anlamlı günümüzü tebrik ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR