“BELMEK” eğitimcilerine iletişim eğitimi

DÜZCE BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARI( BELMEK), SALGIN SÜRECİ DOLAYISIYLA KISITLI KAPASİTE İLE ÇALIŞMALARINI GEÇİRDİĞİ SÜREÇTE KURUM EĞİTİMCİLERİNE SOSYAL MEDYA VE İLETİŞİM ALANLARINDA EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLEDİ.

Düzce 29.09.2020 14:23:17 0
“BELMEK” eğitimcilerine iletişim eğitimi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları( BELMEK), salgın süreci dolayısıyla kısıtlı kapasite ile çalışmalarını geçirdiği süreçte kurum eğitimcilerine sosyal medya ve iletişim alanlarında eğitim programı düzenledi.

Düzce Belediyesi Başkanlık İletişim Ofisi, Belediye Meslek Edindirme Kursları eğitimcilerine sosyal medya kullanımı ile ilgili olarak sunum gerçekleştirdi. Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitimlere BELMEK Koordinatörü İlknur Bahar, Çocuk Kulübü Sorumlusu Sevinç Carım ve eğitimciler katıldı.

Düzce Belediyesi Başkanlık İletişim Ofisi sosyal medya uzmanı Songül Yener ve İletişim Uzmanı Kaan Kuşçuoğlu, BELMEK eğitimcilerine sosyal medya mecraları, kullanımı ve resmi kurum iletişim araçlarının kullanımları ile önemli bilgiler verdi.

Daha sonra Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Aliye Arslan, 5 gün sürecek olan yetişkin eğitimi, beden dili, öfke kontrolü ve mevzuat bilgileri konularında eğitimin ilk dersini verdi.

Düzce Belediyesi BELMEK eğitimcileri, öğrenmek istedikleri soruları da sormayı ihmal etmedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR