Silvan Ziraat Odası Başkanı Çapan TZOB Yönetim Kurulu toplantısına katıldı

DİYARBAKIR'IN SİLVAN İLÇE ZİRAAT ODASI BAŞKANI AHMET ÇAPAN, TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ (TZOB) YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA VİDEO KONFERANS YÖNTEMİ İLE KATILDI.

Diyarbakır 13.08.2020 12:22:11 0
Silvan Ziraat Odası Başkanı Çapan TZOB Yönetim Kurulu toplantısına katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Diyarbakır’ın Silvan İlçe Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çapan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu toplantısına video konferans yöntemi ile katıldı.

Çapan, korona virüs tedbirleri kapsamında video konferans yöntemi ile yapılan TZOB Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Başkan Çapan bölgenin içinde bulunduğu durumu ve çiftçilerin taleplerini iletti. Çapan, "TZOB Genel Başkanı Ş. Şemsi Bayraktar’ın himayelerinde bu ay toplantımızı video konferans yöntemiyle gerçekleştirdik. Türkiye’de alan olarak 10. sıradayız, üretim sıralamasında ise 9. sıradayız, bu sıralama iller bazındadır. Bölgenin içinde bulunduğu durumu ve çiftçilerin taleplerini ilettik. Toplantının ardından TZOB Yönetim Kurulu üyelerimiz kendi bölgelerindeki çiftçilerimizin sorunlarını iletti, yapılması gerekenler ve alınması gereken tedbirler görüşüldü" dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR