Millet Bahçesindeki yollara yol çizgileri eklendi

DİYARBAKIR’IN MERKEZ SUR İLÇESİNDE YAPIMI TAMAMLANARAK VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULAN MİLLET BAHÇESİNDEKİ YOLLARA YAYA VE SÜRÜCÜLERİN GÜVENLİĞİ İÇİN YOL ÇİZGİLERİ ÇİZİLDİ.

Diyarbakır 3.06.2020 15:27:39 0
Millet Bahçesindeki yollara yol çizgileri eklendi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan Millet Bahçesindeki yollara yaya ve sürücülerin güvenliği için yol çizgileri çizildi.

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesindeki tarihi Diyarbakır surlarının etekleri ile Hevsel Bahçeleri arasında bulunan 150 dönümlük alan üzerine oluşturulan Millet Bahçesindeki yollara yaya ve sürücülerin güvenliği için yol çizgileri çizildi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri, bisiklet yolu ve şerit çizgi çalışmasından önce Millet Bahçesindeki yolda temizlik çalışması ve ölçümler yaptı. Daha sonra Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait yol çizgi aracı ile üniversite köprüsünden başlayarak Millet Bahçesi içerisinde bulunan yollara yaya ve sürücülerin güvenliği için yol çizgileri ve bisiklet yolu ile uyarı levhaları yerleştirdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığının yol şerit çizgi çalışmalarını gerek duyulan diğer bölgelerde de sürdürüleceği kaydedildi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR