Diyarbakır’da üstyapı çalışmaları

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ELAZIĞ CADDESİ İLE TURGUT ÖZAL BULVARI BAĞLANTISINI SAĞLAYAN DİCLE CADDESİ’NDE YAPILAN KAVŞAK DÜZENLEME, REFÜJ DARALTMA VE ASFALT ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNİRKEN, ELAZIĞ CADDESİNDEN ŞEH

Diyarbakır 5.06.2020 15:52:06 0
Diyarbakır’da üstyapı çalışmaları
Tarih: 01.01.0001 00:00

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Dicle Caddesinde yapılan kavşak düzenleme, refüj daraltma ve asfalt çalışmalarında sona gelindi. Birçok trafik kazasının yaşandığı kavşakta çalışma yapan Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı görevliler, kavşağı yeniden düzenledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından Elazığ Caddesi ile Turgut Özal Bulvarını birbirine bağlayan Dicle Caddesinde önceki hafta başlatılan kavşak düzenleme, refüj daraltma ve asfalt çalışmalarında sona gelindi. Elazığ caddesinden Şehit Polis Mücahit Erbaş üst geçidine dönüşte keskin bir viraj olması nedeniyle birçok trafik kazasının yaşandığı kavşakta çalışma yapan Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı görevliler, kavşağı yeniden düzenledi. Çalışma kapsamında kavşağı kaldırıp refüjü daraltan görevliler, standartlara uygun şekilden yeniden kavşak düzenlemesi ve sıcak asfalt çalışması yaptı.

Asfalt çalışmasının ardından Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına bağlı görevliler ise kavşak ve daraltılan refüjde yeşillendirme çalışması yapıp sulama için fıskiye sistemi kurdu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR