Diyarbakır’da pedallar hareketli yaşam için çevrildi

İYARBAKIR MERKEZ YENİŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ’NİN 16-22 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLEDİĞİ “MİNİK PEDALLAR” ETKİNLİĞİ BUGÜN DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDEYDİ. ETKİNLİK KAPSAMINDA, AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI TEMASINA UYGUN OLARA

Diyarbakır 19.09.2020 14:38:35 0
Diyarbakır’da pedallar hareketli yaşam için çevrildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçe Belediyesi’nin 16-22 Eylül tarihleri arasında düzenlediği “Minik Pedallar” etkinliği bugün dördüncü gününde devam etti.

Etkinlik kapsamında, Avrupa Hareketlilik Haftası temasına uygun olarak, hareketli yaşama destek vermek amacıyla bisiklet turu düzenlendi. “Herkes için Sıfır Emisyonlu Hareketlilik” temasıyla yola çıkılan etkinliğe Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü ve Didoks Spor Kulübü de katılım sağlarken, sabah saatlerinde, Yenişehir ilçe Belediyesi Üçkuyular semt pazarından başlayan etkinlik, Sancar Mahallesi civarında bulunan Karaköprü’de son buldu.

Yenişehir ilçe Belediyesi tarafından, Avrupa Hareketlilik Haftasının hedefine uygun olarak düzenlenen etkinlik, hareketli yaşam, bisiklet ve yaya yollarının artırılması bu tüm bunlara paralel olarak sağlıklı yaşamı destekliyor.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR