Başkan Çelik, okul müdürleriyle toplantı yaptı

Diyarbakır’ın Lice Kaymakamı ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çelik, 2018-2019 eğitim öğretim yılı 2. dönem okul müdürleri toplantısına başkanlık etti.İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Reşit Memiş ve ilçe milli eğitim müdürlü?

Diyarbakır 9.02.2019 11:44:25 0
Başkan Çelik, okul müdürleriyle toplantı yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Diyarbakır’ın Lice Kaymakamı ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çelik, 2018-2019 eğitim öğretim yılı 2. dönem okul müdürleri toplantısına başkanlık etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Reşit Memiş ve ilçe milli eğitim müdürlüğüne bağlı okul müdürlerinin katıldığı toplantı Aile Destek Merkezi (ADEM) Kültür Salonunda gerçekleşti. Toplantıda 2018-2019 eğitim öğretim yılının 2. yarısı değerlendirildi. Müfredat programının uygulanması, okullarda gerçekleştirilen kitap okuma çalışmalarına devam edilmesi, okul ve kurumlardaki güvenlik tedbirleri, belirli gün ve haftalarda dikkat edilmesi gereken hususlar, sosyal-kültürel faaliyetlere öğrencilerin daha fazla yönlendirilmesi, sene içerisinde milli ve manevi değerler taşıyan kültürel gezilerin yapılması, sınavlar gibi pek çok önemli konu toplantıda ele alındı.

Başkan Çelik, toplantıda ilçe milli eğitim müdürlüğü yetkilileri ve okul müdürlerinin devam eden eğitim öğretim yılı ile ilgili olarak sorun, istek ve önerilerini dinledi. Okul müdürlerinden eğitim ve öğretim kalitesinin artırılmasına yönelik projelere ağırlık verilmesini, okul müdürlerimizin de yine ayrıca okullarında görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek zaman zaman toplantılar yapmalarını isteyen Kaymakam ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çelik, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR