Merkezefendi’de 730 berber, kuaför ve güzellik salonu dezenfekte edildi

DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ, İLÇE SINIRLARI İÇERİSİNDE BULUNAN VE 11 MAYIS TARİHİNDE TEKRAR HİZMETE GİRECEK OLAN BERBER, KUAFÖR VE GÜZELLİKLER SALONLARINI KORONA VİRÜS DOLAYISI İLE DEZENFEKTE ETMEKTE BAŞLADI.

Denizli 9.05.2020 10:10:29 0
Merkezefendi’de 730 berber, kuaför ve güzellik salonu dezenfekte edildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Denizli Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan ve 11 Mayıs tarihinde tekrar hizmete girecek olan berber, kuaför ve güzellikler salonlarını korona virüs dolayısı ile dezenfekte etmeye başladı.

Korona virüs (Covit-19) salgın dönemi çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan 730 berber, kuaför ve güzellik salonunda dezenfeksiyon çalışmaları başlattı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar en kısa süre içerisinde tamamlanacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu zorlu süreçte hizmete ara veren ve Pazartesi günü tekrar hizmet verecek olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfeksiyon çalışmalarına başladık. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacak. Gerçekleştirilen çalışma sonunda hem esnafımız hem de hemşerilerimiz hijyenik bir ortamda bulunmuş olacak. Merkezefendi Belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanındayız. Bu dönemi birlikte, el ele aşacağız.”


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR