Merkezefendi Belediyesi, EBA Destek Sınıfları açıyor

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN EĞİTİME DESTEKLERİ SÜRÜYOR. BU KAPSAMDA UZAKTAN EĞİTİME ERİŞMEKTE GÜÇLÜK ÇEKEN ÇOCUKLAR İÇİN EBA DESTEK SINIFLARI AÇILIYOR.

Denizli 22.10.2020 16:02:08 0
Merkezefendi Belediyesi, EBA Destek Sınıfları açıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Merkezefendi Belediyesi’nin eğitime destekleri sürüyor. Bu kapsamda uzaktan eğitime erişmekte güçlük çeken çocuklar için EBA Destek Sınıfları açılıyor.

Sümer ve Sevindik Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri’nde açılacak olan sınıflara sınırlı sayıda kayıt yapılacak. Başvurular Sümer ve Sevindik Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri’nden şahsen yapılacak. Pandemi kurallarına uygun olarak yapılacak EBA Destek Sınıfları hakkında vatandaşlar 444 8 662 numaralı hattan bilgi alabilecek.

Eğitime olan desteklerinin her geçen gün arttığını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Çocuklarımızın kendilerini geliştirmesi, eğitimlerini eksiksiz almaları bizim için çok önemli. Merkezefendi Belediyesi olarak bizler de bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Uzaktan eğitime erişmekte güçlük çeken çocuklarımız için EBA Destek Sınıfları oluşturuyoruz. Bu sınıflarımızda korona virüs önlemlerini sıkı tutarak çocuklarımızın temiz, hijyenik ortamda ders görmelerini sağlayacağız. Eğitime olan desteklerimiz her geçen gün artıyor ve artmaya da devam edecek” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR