Denizli’de iş yerlerinde dezenfekte çalışmaları devam ediyor

KOVİD-19 TEDBİRLERİ KAPSAMINDA DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TALEPTE BULUNAN ESNAFLARIN DÜKKANLARINI SAĞLIK BAKANLIĞI HALK SAĞLIĞI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NCE RUHSATLI VİRÜSİDAL ETKİLİ BİYOSİDAL ÜRÜNLERLE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI

Denizli 28.05.2020 11:25:03 0
Denizli’de iş yerlerinde dezenfekte çalışmaları devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Korona virüse (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi, talepte bulunan esnafların dükkanlarını Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’nce ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi korona virüse karşı tedbirlerine düzenli bir şekilde uymaya devam ediyor. Tedbirler kapsamında şehrin yoğun olarak kullanılan cadde ve meydanlarında yıkama ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiren belediye ekipleri talep eden esnafın işyerlerini de Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Kent’in bir çok mahallesi ve işlek caddelerinde çalışma yapan Belediye ekipleri Yeni Şafak Mahallesi’nde de Üçler Bulvarı’nda talep eden esnafın iş yerleri ile otobüs duraklarını dezenfekte etti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR