5 yıllık strateji planlamasına Denizlililer karar verecek

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 5 Yıllık Stratejik Planını Hazırlamasına Önemli Katkı Sunacak Anket Başlatıldı. Şehrin Gelecek 5 Yılının Planlanmasında Denizlililerin Görüş Ve Düşüncelerinin Büyük Önem Taşıdığı 10 Sorulu

Denizli 19.07.2019 16:31:09 0
5 yıllık strateji planlamasına Denizlililer karar verecek
Tarih: 01.01.0001 00:00

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 5 yıllık stratejik planını hazırlamasına önemli katkı sunacak anket başlatıldı. Şehrin gelecek 5 yılının planlanmasında Denizlililerin görüş ve düşüncelerinin büyük önem taşıyacak. Vatandaşların yapacağı 10 soruluk ankete büyükşehir belediyesinin resmi sitesinden erişilebildiği duyuruldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin gelecek 5 yılı kapsayacak hizmet, çalışma, faaliyet ve projelerini belirlemek üzere yapacağı stratejik plan için Denizlilerin görüşlerinin büyük önem taşıdığı vurgulandı. "Denizli Büyükşehir Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı" kapsamında anket başlatıldı. ‘Şehrimizin geleceğine birlikte yön verelim’ sloganıyla duyurulan anket Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesinden yayınlanmaya başladı. 21 Temmuz gününe kadar sürecek vatandaşlara ankette ad-soy ad belirtmedikleri, 10 soru yöneltildiği öğrenildi. Denizlililerin gelecek 5 yılda neler yapılması gerektiğini belirleyeceği ankette vatandaşlardan gelecek proje önerileri de dikkate alınacak.

“Denizli’nin gelecek 5 yılına ışık tutacaklar”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2020-2024 Stratejik Planı’nın Büyükşehir Belediyesinin hizmet kalitesinin daha da artırılmasında büyük önem taşıdığını işaret ederek, Vatandaşların önemli ölçüde katkı sunacağı stratejik planın Denizli’nin gelecek 5 yılına ışık tutacaklar. Hemşerilerimizin görüş ve önerileri bizim için her zaman çok önemli olmuştur" dedi.

Denizlilileri Büyükşehir Belediyesinin internet sitesinden erişilebilen anketi doldurmaya davet etti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR