Sungurlu’da MYO öğrencileri resim sergisi açtı

Sungurlu Meslek Yüksel Okulu Öğrencileri Tarafından Yıl Boyunca Yaptıkları Yağlı Boya Çalişmalarindan Oluşan 150 Adet Tablo Çalişmalari İle 'dokunuşlar' Adlı Resim Sergisi Düzenlendi.

Çorum 19.06.2019 13:26:00 0
Sungurlu’da MYO öğrencileri resim sergisi açtı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksel okulu (MYO) öğrencileri tarafından yıl boyunca yaptıkları yağlı boya çalışmalarından oluşan 150 adet tablo çalışmaları ile "Dokunuşlar" adlı resim sergisi düzenlendi.

Davetliler resim sergisini hep birlikte gezerek serginin hazırlanmasını sağlayan Küratör Ferdane Koç’tan bilgi aldılar. Öğrencilerin hünerlerini ortaya koyduğu sergi katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Sungurlu MYO müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömür Demirer, sergiyi çok beğendiğini ifade ederek; ”Çocuklarımızın ve Görsel Sanatlar öğretmenimizin ellerine sağlık. Çok büyük bir emek harcanmış. Ortaya çok güzel eserler çıkmış, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Sungurlu MYO müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömür Demirer, Küratör Ferdane Koç’a çalışmalarından dolayı çiçek takdim etti.

Sungurlu MYO kantininde düzenlenen resim sergisi açılışına Sungurlu Meslek Yüksekokulu müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömür Demirer, Müdür yardımcısı Gökhan Boduroğlu ve öğretim görevlileri katıldı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR