Samsun’da sıcaktan bunalan kendini sahile attı

KORONA VİRÜSÜ TEDBİRLERİ KAPSAMINDA NORMALLEŞME SÜRECİNE GİRİLMESİYLE BİRLİKTE VATANDAŞ SOLUĞU İLKADIM SAHİLİNDE ALDI. SICAK HAVALARDAN BUNALAN VATANDAŞLAR ÇİMLERDEKİ GÖLGELERDE SERİNLEDİ.

Çevre 22.06.2020 14:24:52 0
Samsun’da sıcaktan bunalan kendini sahile attı
Tarih: 01.01.0001 00:00

SAMSUN (İHA) – Korona virüsü tedbirleri kapsamında normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte vatandaş soluğu İlkadım sahilinde aldı. Sıcak havalardan bunalan vatandaşlar çimlerdeki gölgelerde serinledi.

Sahildeki balıkçılar da normalleşme ile geri dönenler arasındaydı. Oltalarını denize atıp beklemeye koyulan balıkçılar evde oldukları günleri geride bıraktı. Şansı rastgelenler birkaç balık da tutmayı başardı. Gezmek adına sokakta olanların da ilk adresi sahil oldu. Şehrin gürültüsü ve muhtemel virüs yoğunluğundan kaçan vatandaşlar burada attıkları turlarla zaman geçirdi.

Çimlerde yatıp uyuyanlar dahi görülmeye başlandı. Tütün İskelesi de normalleşmeden etkilendi. Sahildeki vatandaşlar buraya gelerek temsili karaya çıkışı inceledi ve fotoğraf çekildiler. Havanın sıcaklığına rağmen maskelerini yanlarından eksik etmeyen vatandaşlar uygulamaya başlanan zorunluluğa burada da uydu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR