Başkan Öz, şehit annelerinin Anneler Gününü kutladı

Çanakkale’nin Çan ilçesinin Belediye Başkanı Bülent Öz, Anneler Günü dolayısıyla ilçedeki şehit ailelerini yalnız bırakmadı.Çan’da bulunan şehit ailelerini ziyaret ederek anneler gününü kutlayan Başkan Öz, ziyaret ettiği şehit

Çanakkale 12.05.2019 18:49:30 0
Başkan Öz, şehit annelerinin Anneler Gününü kutladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Çanakkale’nin Çan ilçesinin Belediye Başkanı Bülent Öz, Anneler Günü dolayısıyla ilçedeki şehit ailelerini yalnız bırakmadı.

Çan’da bulunan şehit ailelerini ziyaret ederek anneler gününü kutlayan Başkan Öz, ziyaret ettiği şehit annelerine hediye verdi. İlçede bulunan şehit aileleriyle sohbet eden Başkan Öz, ailelerin taleplerini de dinledi. Ailelerin her zaman yanlarında olacaklarını belirten Başkan Öz, "Tüm annelerin kıymetli olduğunu ama şehit annelerinin ayrı bir öneme sahip olduklarını, en değerli emanetimiz olan şehit annelerimiz tüm milletimize bırakılmış ortak bir emanettir. Bu vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını vermiş tüm şehitlerimizin annelerinin ellerinden öpüyorum. Bu duygu ve düşünceler ile başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR