64 muhtar iftarda buluştu

Yaptığı hizmetlerle adını duyuran Nilüfer ilçesi Unçukuru Mahallesi Muhtarı Ali Bulut Nilüfer ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımıyla bir iftar organizasyonu düzenledi. Nilüfer ilçesinin 64 mahalle muhtar

Bursa 17.05.2019 10:44:00 0
64 muhtar iftarda buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yaptığı hizmetlerle adını duyuran Nilüfer ilçesi Unçukuru Mahallesi Muhtarı Ali Bulut Nilüfer ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımıyla bir iftar organizasyonu düzenledi.

Nilüfer ilçesinin 64 mahalle muhtarı ile yaklaşık 800 vatandaşın katılımıyla düzenlenen iftar programında birlik ve beraberliğin önemini belirten Unçukuru Mahalle Muhtarı Ali Bulut “Ramazan ayının gelmesiyle birlikte birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu dönemde davetimize icabet eden tüm muhtarlarımıza ve mahalle halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İftar programına katılan Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer ise “Nilüferde yaşamak ve halkımıza hizmet etmek bir ayrıcalıktır. Biz muhtarlar ve halkımız birlik ve beraberlik içinde çalışmalıyız hareket etmeliyiz bu birlikteliğin ilk adımını ise muhtarımız Ali Bulut attı, teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR