Başkan Tanğlay’dan 8 Ağustos Kurtuluş Günü mesajı

BİTLİS BELEDİYE BAŞKANI NESRULLAH TANĞLAY, BİTLİS’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 104. YILDÖNÜMÜ MÜNASEBETİ İLE BİR MESAJ YAYIMLADI.

Bitlis 7.08.2020 18:17:28 0
Başkan Tanğlay’dan 8 Ağustos Kurtuluş Günü mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, kentin düşman işgalinden kurtarılışının 104. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Tanğlay, yayımladığı mesajda, “Tarihi binlerce yıllık geçmişe dayanan, misafirperverliğin, mertliğin, yiğitliğin adresi olan Bitlis’in düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümünü gururla ve büyük bir coşku ile kutlamanın idraki içindeyiz. Bilinmelidir ki geçmişten aldığımız ilhamla, milletçe şehitlerimizin ve gazilerimizin bize bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğu içinde olarak her geçen gün aynı şuur ve inançla ülkemizi muasır medeniyet seviyesinden daha da yükseklere taşıma kararlılığı göstermeliyiz. Geçmişte vatanın müdafaası ve mukaddes bildiğimiz değerler için göstermiş olduğumuz birlik ve beraberliği şu günlerde de aynı şekilde göstermekteyiz. Yaşadığımız afetler, tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen salgın hastalıklar bizleri birbirine daha çok bağlayıp, kenetlenerek destek olan bir toplum haline getirmektedir. Geçmişimizden dersler alarak gençlerimizi eğitmeli ve onları yeni dünyaya hazırlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Bitlislli hemşehrilerimizin 8 Ağustos Kurtuluş Günü’nü tebrik ediyor, bizlere bu coğrafyada gururla yaşama imkanı veren şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR