Uzmanından hosting kullanıcılarına altın tavsiyeler

Web Hosting Hizmeti Alacak Olanlar İçin, Çeşitli Sistem Ve Alt Yapılar Bulunuyor. Bu Alt Yapı Ve Sistemlerin Hangisi Size Hitap Ediyor, Gelin Bu Paket Ve Altyapılara Birlikte Göz Atalım.

Bilim ve Teknoloji 8.11.2019 16:46:39 0
Uzmanından hosting kullanıcılarına altın tavsiyeler
Tarih: 01.01.0001 00:00

Web hosting hizmeti alacak olanlar için, çeşitli sistem ve alt yapılar bulunuyor.

hizhosting.com genel müdürü Caner Çakı, her kullanıcıya göre bir hosting paketi olduğunu ve bu alt yapı ve paketlerin ihtiyaca göre tercih edilmesi gerektiğini ifade etti.

Çakı, “Hosting, bir web sitesinin üstünde barındırılan ve yayına geçmesini sağlayan platformdur, web sitesini oluşturmadan önce bir hosting paketi satın almanız gerekmektedir.

Blog sayfaları için uygun alt yapıyı barındıran bir paket

WordPress Hosting: Kişisel veya blog tarzı bir site açmak istiyorsanız WordPress alt yapısı size uygun olacaktır. Bu nedenle size uyumlu hosting paketi WordPress hosting paketini tercih etmelisiniz.

Linux Hosting: Küçük çaplı kurumsal siteler ve blog sayfaları için uygun alt yapıyı barındıran bir pakettir. Güvenilirliği, sağlamlığı ve verimliliği ile de ön plana çıkmaktadır. e-posta sunucusu olarak en gelişmiş seçeneklerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Linux hosting için kullanıma hazır ana sayfa çözümleri, uygulamalar, içerik yönetim sistemleri ve tartışma forumları gibi çok sayıda açık kaynak uygulama sunar.

Microsoft’a özgü uygulamalar

Windows hosting , ASP.NET uygulama tabanlı web siteler için güçlü alt yapıya sahip hosting hizmeti almanızı sağlayacaktır. Winows’un Linux’a karşı en önemli üstünlüklerinden biri yüksek performanslı web uygulama frameworkü olan ASP.NET’tir. SharePoint ve Exchange hala Microsoft’a özgü uygulamalardır.

Özel hosting çözümleri sunulur

Kurumsal Hosting, internet dünyasında büyüyen kurumsal firmalar için güçlü alt yapı ile donatılmış üst seviye hosting hizmeti olarak karşımıza çıkmaktadır. Şirketinize değer katacak bir hosting hizmeti sunulması amaçlanmış ve bu hizmetlerde, en yüksek süreklilik ve en yüksek hizmet kalitesine sahip özel hosting çözümleri sunulur.

DNS yönlendirme ve buna benzer birçok işlem yapılabilmekte

Bayi(Reseller) Hosting: Birden fazla site sahibi iseniz veya her gün sitelerinizi çoğaltan ve büyüyen bir firma iseniz bu paket tam size göre. Bayi hostinge sahip olan bir kullanıcı adeta bir hosting firması gibi hizmet verebilmektedir. İstenilen paket büyüklüğü sunulabilen bu hizmet sayesinde sahip olunması gereken sadece alan ve trafiği yeterli olan bir bayi hostinge sahip olunmasıdır. Bayi hostingin alınmasından sonra yönetim işlemlerinin yapılması için site adının sonun a /WHM yazılması yeterli olmaktadır. Bu şekilde yönetim paneline girilmekte ve istenilen işlemler yapılabilmektedir. Genel olarak bu işlemler arasında hesap ekleme ya da kaldırma, kota belirleme, paket oluşturma, askıya alma, DNS yönlendirme ve buna benzer birçok işlem yapılabilmektedir” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR