JBL Kulaklık Modelleri ve Özellikleri

Yüksek performansa sahip kulaklıklar üreten JBL; müzik dinlemeyi, video seyretmeyi ve oyun oynamayı bir zevk haline getiriyor.

Bilim ve Teknoloji 29.11.2019 01:18:26 0
JBL Kulaklık Modelleri ve Özellikleri
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yüksek performansa sahip kulaklıklar üreten JBL; müzik dinlemeyi, video seyretmeyi ve oyun oynamayı bir zevk haline getiriyor. Maksimum verim elde edebileceğiniz kulaklıklar sayesinde dinlediğiniz tüm seslere hakim olarak, kendinizi oyunun ya da videonun içinde hissediyorsunuz. JBL kulaklık, farklı bütçelere hitap eden kulak içi, wireless ya da kablolu kulaklıklarla hem yetişkinlere hem de çocuklara özel üretimler yapıyor. Renk renk kulaklık modelleriyle JBL; en iyi sesleri işitmeniz için uzun şarj ömrüne, sağlam kablolara ve kulağı rahatsız etmeyen yastıklara sahiptir. Kaliteli sesler dinlemek isteyen kullanıcıların tercih ettiği JBL kulaklık modellerinden birkaçını birlikte inceleyelim:

  1. JBL Tune 500Bt CTOE Siyah Wıreless Kulaklık

Bir fiyat-performans ürünü olan JBL Tune 500Bt kulaklık, 155 gram ağırlığıyla son derece hafif. Kulaklığın kablosuz olması, kullanıcıların özgürlük alanını genişletiyor. Bluetooth özellikli Bineural kulaklık modeli, 300 mAh batarya kapasitesiyle uzun süreli dinleme imkanı sağlar. 2 saat gibi kısa bir süre içinde şarj olabilen kulak üstü kulaklığı, 2,48 GHz frekans aralığı ile geniş bir alanda kullanabilirsiniz.

  1. JBL Tune 205Bt Bluetooth Kulak İçi Kulaklık CT Ie Siyah

JBL, her kullanıcı tipi için farklı kulaklıklar üretiyor. Bunlardan biri de kulak içine takılarak kullanılabilen JBL Tune 205Bt kulaklıktır. Bu model de hem iyi sesler işitmek hem de bütçesini zorlamamak isteyenler için ideal bir seçim olabilir. JBL bluetooth kulaklık, çok hafif. 16,5 gram ağırlığındaki kulaklığı adeta kulağınızda hissetmiyorsunuz. 100 dB ses seviyesine sahip oluşu, ses kapasitesinin yüksek olduğunu ortaya koyuyor. 120 mAh lityum polimer bataryası 2 saat içinde şarj olabiliyor.

  1. JBL JR300 Mavi Kulaküstü Çocuk Kulaklığı

JBL’nin çocuklar için özel olarak ürettiği bu model, 85 dB ses düzeyi ile kulağı rahatsız etmiyor. Mavi rengiyle oldukça şirin görünen JBL JR300 kulaklık, kablolu teknoloji ile çalışıyor. Oyun oynarken ya da video seyrederken çocuğunuzun rahatça kullanabileceği kulaklık, sadece 108 gram ağırlığında. Kulak kısmındaki yastıkçıklar, çocuğunuzun kulaklarının zarar görmesini engelliyor.

  1. JBL LIVE500BT Kablosuz Bluetooth Kulaklık CT OE Mavi

JBL, profesyoneller için de kulaklık üretiyor. Kablosuz JBL LIVE500BT, dokunmatik oluşuyla dikkatleri çekiyor. Bu sayede kulaklığı kolayca kontrol edebiliyorsunuz. 700 mAh bataryasıyla bluetooth kulaklık, daha uzun kullanım süresi tanıyor. 4.2 bluetooth versiyonunun kullanıldığı model; A2DP, AVRCP, HFP, HSP bluetooth profilleriyle çalışıyor. Bu modelin ağırlığı diğerlerine göre biraz daha fazla. 231,6 gram ağırlığındaki kulaklık, en kaliteli sesleri işitmeniz için üretildi.

  1. JBL Free Kablosuz Bluetooth Kulak içi Kulaklık Beyaz

Varla yok arası bir kulaklık isteyenler için en iyi seçimlerden biri olan JBL Free kablosuz kulaklık, sadece kulak içine yerleştirilen modüllerden oluşuyor. Kulak genişliğine göre silikon aparatları bulunan kulaklık modeli IPX5 derecesinde sıçrama korumasına sahiptir. 85 mAh bataryası 2 saatte şarj olan kulaklık oldukça spor ve şık. Yürüyüş yaparken ya da ofiste çalışırken kullanabileceğiniz kulaklık modeli, özgür bir kullanım alanı yaratıyor.

  1.  JBL Endurance Peak Kablosuz Siyah Kulak İçi Kulaklık

Dayanıklı bir kulak içi kulaklık isteyenler için üretilen JBL Endurance Peak kulaklık, IPX7 koruma özelliği sayesinde su geçirmez. Bu yüzden farklı şartlarda, örneğin yağmur ya da kar yağarken bile kullanabilirsiniz. Dokunmatik teknolojiye sahip olan kulaklığın 75 mAh kapasiteli pili 2 saatte şarj edilebiliyor. Cihazı; üzerinde bulunan tuşlar sayesinde kolayca kontrol edebilirsiniz.

En iyi JBL kulaklık modelleri, Teknosa’nın cazip fırsatlarıyla kullanıcılara sunuluyor. Siz de müzik dinleme keyfini üst seviyelere çıkarmak istiyorsanız, JBL kulaklıklara Teknosa.com’un ödeme ve kargo avantajlarıyla sahip olabilirsiniz. Dilerseniz online sipariş verdiğiniz ürününüzü Teknosa mağazalarına giderek de teslim almanız mümkün.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR