BLENDER

Bilim ve Teknoloji 27.09.2019 16:52:54 0
BLENDER
Tarih: 01.01.0001 00:00

Blenderlerin birçok farklı özelliği bulunmaktadır. Blender satın alınırken bu özelliklerin tümüne dikkat etmekte yarar vardır. Blender satın alırken seçiminizi kolaylaştıracak olan birkaç ipucu bulunmaktadır.

Blender, mutfakta vakit geçirmeyi büyük bir zevk haline getirmiş olan mutfak severlerin vazgeçilmez aletlerinin başında gelmektedir. Yüksek hızda çırpma işlemi sağlayan bu aletler vesilesi ile çorba, ayran, meyve püresi gibi birçok sıvı veya katı şeyleri birbirine karıştırabilmektedir. İstenen kıvama ulaşıldığında durdurmak da tam anlamı ile sizin elinizdedir.

El blenderinden beklemeniz gereken ilk husus motor gücü olmalıdır. Fakat bunun yanı sıra diğer özelliklerini de göz ardı etmemeniz gerekmektedir. Bu sebep ile el blenderi alırken özelliklerine göre seçim yapmanız işinizi kolaylaştıracaktır.

Tüm özellikleri göz önünde bulundurmanız gerektiğinden bahsetmiş olduk. Bu özellikleri tam anlamı ile bir arada bulmak, istediğiniz şekle, renge ve imkana sahip olan bir blender satın almak istiyorsanız Fakir Shop tam da size göre. Fakir Blenderler sayesinde daha etkili ürünler çıkarabilirsiniz. https://www.fakirshop.com.tr/blender’ a tek tıkla girerek dilediğiniz şekilde ve güven problemini taşımadan alışverişinizi yapabilirsiniz.

Blender seçerken;

  1. Lucca, Mr.Chef, Motto serileri gibi birden fazla hız seçeneğine sahip olmasına dikkat etmenizde büyük yarar olacaktır. Çünkü farklı sıvılıktaki ürünler ile işlem yapılacağı için hız ayarlama seçenekleri işinizi daha kolaylaştıracaktır.
  2. 600 – 1000 WATT güç aralığındaki modellerden yana tercih yapabilirsiniz.
  3. Özellikle çorba gibi sıcak sıvıları karıştırmak istiyorsanız, metal şaftlı Lucina, Taffy, Sms gibi blenderler daha uygun olacaktır sizin için.
  4. Blenderi uzun süre aralık koymadan kullanmak aşırı ısınmalara yol açabilmektedir. Bu sebeple kullanımına da dikkat etmelisiniz. Mola vererek kullanmak daha uzun ömürlü bir blenderi beraberinde getirecektir.
  5. Kablolu ya da kablosuz el blenderleri piyasada mevcudiyet göstermektedir. Tabii ki kablolu olan blenderler daha güçlü olmaktadır. Ancak kablosuz blenderler rahatlıkla ve tam anlamı ile taşınabilir olduğundan ötürü kullanıcısına oldukça kolaylık sağlayacaktır.

Fakir Shop diğer ürünlerinde olduğu gibi blender ürününde de merkeze müşteri memnuniyetini alarak üretimlerini devam ettirmektedir. Sizin için en kullanışlı olacak olan ve mutfağınıza en iyi şekilde yakışacak olan blenderi FakirShop’dan satın alabilirsiniz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR