Gaming Nedir?

Kelime anlamı oyun oynamak olan Gaming şimdilerde bilgisayarlar üzerinden oynanmakta olan oyunları oynayan kişilere verilen isim olarak bilinmektedir. Gelişen teknoloji ile birlikte çeşitlenmekte olan bilgisayar oyunları ve buna bağlı ekipmanla

Bilim, Teknoloji 26.07.2020 12:23:50 0
Gaming Nedir?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kelime anlamı oyun oynamak olan Gaming şimdilerde bilgisayarlar üzerinden oynanmakta olan oyunları oynayan kişilere verilen isim olarak bilinmektedir. Gelişen teknoloji ile birlikte çeşitlenmekte olan bilgisayar oyunları ve buna bağlı ekipmanlar da Gaming kelimesine bağlanmaktadır. Bu tür oyunları oynayabilmek adına uygun bilgisayar, Mouse, klavye, kulaklık ve oyunlar gibi birçok ekipman gerektirmektedir. Şimdilerde oyun bilgisayarı olarak satışa sunulan bilgisayarlar giderek çeşitlenmektedir.  Gittikçe yaygınlaşan oyunların da bu ilgi de birçok etkisi bulunmaktadır. Ücretli ve ücretsiz olmak üzere kategorilere ayrılan bu oyunlar oldukça büyük ilgi görmektedir.

Gaming Şimdi Youtoube’da

Bağımlılık yapan bilgisayar oyunları şimdilerde birçok kişinin ilgisini çekmekte ve büyük bir hırsa sebebiyet vermektedir. Bu oyun taraftarlarının birbirleri ile haberleşme ağı konusunda büyük bir adım atan youtoube Gaming için özellik bir program kurarak oyun oynayanlara canlı görüşme olanağı sunmaktadır. Giderek devleşen bu program izlenme rekorları kırıyor. Başkalarının oynadığı oyunların canlı olarak izlenmesine olanak sunan bu programın tıklanma sayısı nerdeyse milyonları buluyor. Bu oyunları incelemek ve youtoube’nin ayrıcalığından yararlanmak isterseniz https://tekmoloji.com/gaming sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR