Bluetooth Kulaklık

Bluetooth kulaklık modelleri kulak içi ve kulak üstü olacak şekilde iki çeşittir. Kulak içi modeller oldukça küçük ve portatiftir. Özellikle sürüş esnasında yapılan telefon görüşmeleri için en iyi seçenektir. Bu kulaklıklar tek tar

Bilim, Teknoloji 31.10.2020 15:35:19 0
Bluetooth Kulaklık
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kulak üstü bluetooth kulaklık modelleri genellikle oyuncuların ya da gençlerin tercih ettiği modellerdir. Kulak üstüne yerleştirilen yastıklı 2 kulaklık ve bu iki kulaklığı baş üzerinden birbirine bağlayan bir bant bulunur. Ancak kulaklık ile cihaz arasında bir kablo yoktur. Bağlantı bluetooth üzerinden sağlanmaktadır. Böylece kullanımı oldukça rahattır. Şarj ile çalışan kulaklığın şarjı bittiğinde her yerde şarj edebilirsiniz.

Kullanım Şekli

Bluetooth kulaklık cihazlarla bluetooth üzerinden eşleşir ve kablo yerine bu şekilde bağlantı kurulur. Kulaklıkla kullanacağınız cihazı bir kez eşleştirmeniz yeterlidir. Sonrasında cihazlar birbirini tanıyacaktır. Bazı kulaklık modelleri aynı anda birden fazla cihazla çalışma özelliğine sahiptir. Örneğin kulaklıkla film izlerken telefonunuza gelen aramayı da cevaplayabilirsiniz.

Kablosuz kulaklık modelleri batarya ile çalışmaktadır. Gerekli olan enerjiyi bataryadan alırlar. Bu sayede her an her yerde kulaklık kullanılabilir. Her kulaklıkta şarj süresi farklı olduğu için kulaklık alırken dikkat etmeniz gerekir. Eğer kulaklığınızın şarjı biterse cihaza kablo ile bağlayarak yine kullanmaya devam edebilirsiniz.

Siz de tüm bluetooth kulaklık ürünlerine https://www.desibela.com/bluetooth-kulakliklar adresinde erişebilir ve ürünleri detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR