Vali Şentürk koruyucu aileler ile iftarda buluştu

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce düzenlenen iftar programında koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi.Polisevi’nde düzenlenen programa Vali Şentürk ve eşi Münevver Şentürk, Bi

Bilecik 10.05.2019 14:33:09 0
Vali Şentürk koruyucu aileler ile iftarda buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce düzenlenen iftar programında koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi.

Polisevi’nde düzenlenen programa Vali Şentürk ve eşi Münevver Şentürk, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Bulut, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan, Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammed Göktaş, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbarahim Taş, Bilecik İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost, koruyucu aileler ile çocuklar katıldı.

“Biz bir aileyiz”

İftar sonrası bir açıklamada bulunan Bilecik Valisi Bilal Şentürk, bir aile olduklarını ifade ederek, “Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Ramazan, bereket, paylaşmak ve sevgi ayıdır. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan bayramına kavuşuruz. Koruyucu ailelerimizle birlikte olmaktan mutluluk duydum. Çocuklarımız, aile ortamında büyüyor ve koruyucu ailelerimiz tarafından ihtiyaçları gideriliyor. Çocuklarımızı devletine ve milletine faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak hepimizin görevidir. Özellikle çocuklarımıza sahip çıkan koruyucu ailelerimize teşekkür ediyorum. Her zaman örnek aile olarak gösterileceksiniz. Evlat sevgisi yaşamanın yanında çocuklarımıza yaşam kaynağı oluyorsunuz. Gönüllü aileler oldukça çocuklarımız aile ortamında büyüyecek” şeklinde konuştu.

Vali Şentürk, eşi Münevver Şentürk ile masaları tek, tek ziyaret ederek, koruyucu ailelerle sohbet edip, çocuklarla yakından ilgilendi.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR