Usta Tiyatrocu Cengiz Küçükayvaz Bileciklilerle buluştu

Bilecik’te gerçekleştirilen Ramazan Şenliklerin 7’nci gününde Tiyatro Sanatçısı Cengiz Küçükayvaz ve ekibi, sahneledikleri oyun ile vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.Oyun sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan usta oyuncu Bilecik’

Bilecik 13.05.2019 13:01:29 0
Usta Tiyatrocu Cengiz Küçükayvaz Bileciklilerle buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bilecik’te gerçekleştirilen Ramazan Şenliklerin 7’nci gününde Tiyatro Sanatçısı Cengiz Küçükayvaz ve ekibi, sahneledikleri oyun ile vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

Oyun sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan usta oyuncu Bilecik’te olduğu için duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Semih Şahin’e teşekkür etti.

“Halkımıza değer veriyor onları kaliteli hizmetlerle buluşturuyoruz

Şenliklere eşi Serpil Şahin ile birlikte katılan Belediye Başkanı Semih Şahin oyun sonunda yaptığı açıklamada, halka değer verdiklerini ve halkı kaliteli hizmetlerle buluşturduklarını ifade ederek, “Bilecik Belediyesi Ramazan Şenlikleri tüm güzellikleri ile devam ediyor. Bu akşam sahne alan bütün sanatçı arkadaşlarımız ile birlikte Usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz, eşi Züleyha hanım ve ekibine ayrıca teşekkür ediyorum. Değer verdiğimiz Bilecikli hemşerilerimizi daha güzel kültürel ve sanatsal etkinlikler ile buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR