Sanatçı Ender Balkır şenliklerde sahne aldı

Bilecik Belediyesi Ramazan Şenliklerinde sahne alan sanatçı Ender Balkır, sevilen türküleri Bilecikliler için seslendirdi. Eski Ramazan geleneklerini Bileciklilerle buluşturan şenlikler, çocuklar başta olmak üzere Bileciklilere keyifli geceler

Bilecik 23.05.2019 12:53:00 0
Sanatçı Ender Balkır şenliklerde sahne aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bilecik Belediyesi Ramazan Şenliklerinde sahne alan sanatçı Ender Balkır, sevilen türküleri Bilecikliler için seslendirdi.

Eski Ramazan geleneklerini Bileciklilerle buluşturan şenlikler, çocuklar başta olmak üzere Bileciklilere keyifli geceler yaşatmaya devam ediyor. Eski otogar üstündeki alanda gerçekleştirilen şenliklerde sahne alan sanatçı Ender Balkır, sevilen türküleri seslendirdi.

Sanatçı Ender Balkır’a konseri için teşekkür eden Belediye Başkanı Semih Şahin, “Bilecik Belediyesi Ramazan Şenliklerimizin 17’nci gününde de halkımızı güzel bir ramazan eğlencesinde daha buluşturduk. Şenliklerimize birbirinden güzel türküleri ile renk katan sanatçımız Ender Balkır ve ekibine çok teşekkür ediyor güzel günlerin bizlerle olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR