Huzur evi ve sevgi evi sakinleri iftarda bir araya geldi

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından huzur evinde kalan yaşlılar ve sevgi evinde kalan çocuklar için iftar programı düzenlendi. Bilecik’te bir düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine Bilecik Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğ

Bilecik 16.05.2019 12:52:00 0
Huzur evi ve sevgi evi sakinleri iftarda bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından huzur evinde kalan yaşlılar ve sevgi evinde kalan çocuklar için iftar programı düzenlendi.

Bilecik’te bir düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine Bilecik Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Bulut, Bilecik İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Duaların edilmesi ve oruçların açılmasının ardından bir konuşma yapan Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin, “Geçen dönemde gençler ile bir araya geldiğimizde birbirimize sözümüz vardı. Gençler dedi ki 3 ay sonra tekrar bir araya gelelim bize nasip oldu iftar programında bir araya geldik ve gençler ile birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. Onlar bizim geleceğimiz geleceğimizin teminatı. Yaşlılardan da tecrübe alacağımız hanım efendiler beyefendiler onlara da sağlık mutluluk huzur diliyoruz” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR