Etwinning projesinde Bozüyük’te 3 okul yer aldı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Milli Mücadelenin 100. yılının öneminin daha iyi kavranması, milli ve manevi değerlerin yaşayarak öğrenilmesi için başlatılan ve Haziran ayında sona erecek olan 'Bir Destansın Sen Anadolu' adlı etwinning projes

Bilecik 8.05.2019 12:42:11 0
Etwinning projesinde Bozüyük’te 3 okul yer aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Milli Mücadelenin 100. yılının öneminin daha iyi kavranması, milli ve manevi değerlerin yaşayarak öğrenilmesi için başlatılan ve Haziran ayında sona erecek olan "Bir Destansın Sen Anadolu" adlı etwinning projesinde Bilecik’in Bozüyük ilçesinden 3 okul yer aldı. Bu okullar İMKB Anadolu Lisesi, Bozüyük Kız İmam Hatip Lisesi ve Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, "Etkinlikler kapsamında okullarımızda öğretmenlerimiz Keziban Erdeniz, Adil Gür öncülüğünde fidan dikme, şehitlik ve tarihi mekânların gezilmesi, Çanakkale Şiirinin her okuldan bir kıtasının söylenerek birleştirilmesi, şehit yakınlarıyla röportaj, afiş vb. dikkat çekici görsel hazırlanması, fotoğraf sergisi etkinlikleri düzenlendi. Projede emeği geçen başta okullarımız olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR