Bu yılın son gönül köprüsü kuruldu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde İMKB Anadolu Lisesi’nden mezun olan öğrencilerin öğretmen olarak atanıp görev aldığı okullarla kardeş okul projesi kapsamında gönül köprüleri kurulmaya devam ediyor. Okullar arasında bu yıl üçüncü.

Bilecik 16.05.2019 19:50:00 0
Bu yılın son gönül köprüsü kuruldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde İMKB Anadolu Lisesi’nden mezun olan öğrencilerin öğretmen olarak atanıp görev aldığı okullarla kardeş okul projesi kapsamında gönül köprüleri kurulmaya devam ediyor.

Okullar arasında bu yıl üçüncü ve son Gönül Köprüsü Kars Sarıkamış Mescitli Ortaokulu ile kuruldu. Mescitli ortaokulu öğretmeni Nuran İpek’e 80 öğrencisine dağıtılmak üzere kırtasiye ve zeka oyunları paketi gönderildi. Her bir öğrencinin adına hazırlanan paketlerde defter, kalem, silgi, kalemtıraş, kalem kutusu, suluk ve not defteri yer alıyor. Projenin gelecek öğretim yılında da devam edeceği belirtildi. Katkı sunan okul yönetimi, öğretmen, öğrenciler ve saygıdeğer velilere binlerce teşekkür edildi.

Bu proje ile gönüllere dokunmak, yardımlaşmak, tebessüm ettirmek, kardeşlik bilincini artırmak, destek olmak gibi değerlerin yaşayarak öğrenildiği kaydedildi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR