Bozüyük’te kursiyerler örüyor, minik kalpler ısınıyor

Bilecik’in Bozüyük İlçesinde Halk Eğitimi Merkezi Örgü Kursu Öğretmeni Gülten Ak Ve Kursiyerleri, ‘halk Eğitimi Merkezi Kursiyerleri Örüyor, Minik Kalpler Isiniyor’ Projesi Kapsamında Maddi Durumu İyi Olmayan Öğrenciler İçin Atk?

Bilecik 17.11.2019 15:20:57 0
Bozüyük’te kursiyerler örüyor, minik kalpler ısınıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Örgü kursu öğretmeni Gülten Ak ve kursiyerleri, ‘Halk Eğitimi Merkezi Kursiyerleri Örüyor, Minik Kalpler Isınıyor’ projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için atkı ve bere ördü.

Etkinlik için kullanılan ipler bir fabrika yetkilileri tarafından bedelsiz olarak verildi. Etkinliğe 50 kursiyer katıldı. Etkinlik sonunda yaklaşık 50 öğrenciye kış için atkı ve bere örüldü. Etkinliğe katılan kursiyerler ve yetkililer böyle güzel bir sosyal farkındalık projesinde yer aldıkları için çok mutlu olduklarını belirttiler. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam, “Projeyi yürüten Örgü kursu öğretmenimiz Gülten Ak’ı, kursiyerlerimizi ve projemize katkı sağlayan Himalaya ip fabrikasını kutluyoruz, kendilerine kurumumuz adına teşekkür ediyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR