Bozüyük’e müjde

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğünün uzun süreli çalışmaları meyvesini verdi ve Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun fakülteye dönüştürülmesine karar verildi.2809 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı K

Bilecik 18.04.2019 12:38:23 0
Bozüyük’e müjde
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğünün uzun süreli çalışmaları meyvesini verdi ve Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun fakülteye dönüştürülmesine karar verildi.

2809 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununun ek 30’uncu maddesi gereğince verilen, 17 Nisan 2019 tarihli ve 967 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı, 8 Nisan Perşembe günü Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, “Uzun süreli bir hazırlık sürecinin ardından gerekli tüm şartları yerine getiren Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun, Yükseköğretim Kurulu’na (YÖK) yapılan başvurusunun olumlu sonuçlanmasının ve cumhurbaşkanının onay kararlarının kendilerini son derece mutlu etti. Bu kararın üniversiteye, Bilecik’e ve Bozüyük’e hayırlar getirmesini diliyorum., Bozüyük Uygulamalı Bilimler Fakültesinin bundan böyle artan bir ivmeyle çalışmalarına devam edeceğine ve daha da başarılı bir eğitim kurumu haline geleceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR