Bilecik’te mukabele programları başlıyor

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından uzun yıllardır gerçekleştirilen mukabele programları kapsamında mahalle sakinleri bir araya gelerek, Ramazan ayını en güzel şekilde değerlendirecek.Bilecik Belediyesi tarafından gerçe

Bilecik 18.04.2019 12:47:15 0
Bilecik’te mukabele programları başlıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından uzun yıllardır gerçekleştirilen mukabele programları kapsamında mahalle sakinleri bir araya gelerek, Ramazan ayını en güzel şekilde değerlendirecek.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve mahallelerimizdeki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu ile mahallelilik bilincinin oluşmasına büyük katkılar sağlayacak Ramazan Mukabeleleri ile bütün mahallelerdeki komşuları bir araya getiriyor. Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Görevlisi Gassal Fatma Ökmen, bütün mahallelerde büyük bir ilgiyle gerçekleştirilen mukabeleler hakkında yaptığı açıklamada, mahalle sakinleri ile birlikte güzel bir çalışmanın içerisinde yer almaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ramazan ayının toplumsal hayattaki önemine değinen Fatma Ökmen, gerçekleştirilen Ramazan mukabeleleri hakkında şunları söyledi “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü olarak, mahalle sakinlerimizi Ramazan mukabelelerinde bir araya getiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz Ramazan mukabeleleriyle Ramazan ayını en verimli şekilde geçirmeye gayret gösteriyoruz. Ramazan mukabelelerimiz, bu yıl Ertuğrulgazi, İsmetpaşa, Osmangazi, (TOKİ) Beşiktaş, Hürriyet Mahalle Konakları ile Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, 2 Mayıs itibariyle saat: 11.00’de başlayacak. Mahalle sakinlerimiz, bu faaliyetten çok memnunlar. Çünkü bu aktivite ile her biri arasındaki komşuluk ilişkileri ve mahallelilik ilişkileri canlanıyor. Mahalle sakinlerimiz, programımızda ayrıca ilmihal bilgilerini de güncellemiş oluyor, bu konuda çeşitli konular hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Bize böyle güzel mekanlarda bu tür güzel ve verimli faaliyetlerde bulunmamız anlamında gerekli tüm katkıyı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Semih Şahin’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR