Bilecik’te 6 K akıllı durak sayısı artıyor

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, şu ana kadar şehre kazandırılan 9 adet 6 K akıllı duraklara, vatandaşların talebi olan 5 adedi de uygun alanlara yerleştirerek sözlerini yerine getirdiklerini kaydetti.Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 6

Bilecik 12.02.2019 10:35:14 0
Bilecik’te 6 K akıllı durak sayısı artıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, şu ana kadar şehre kazandırılan 9 adet 6 K akıllı duraklara, vatandaşların talebi olan 5 adedi de uygun alanlara yerleştirerek sözlerini yerine getirdiklerini kaydetti.

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 6 K akıllı durakları Soğuksu ve İstasyon Mahallesi ile Güneş TOKİ ve Küçük Sanayi Sitesi girişine koyduklarını belirtti. Can, “Bilecik Belediyesi olarak çok şükür vatandaşımıza verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. Daha önce şehrimizin 9 noktasına kazandırdığımız 6 K akıllı duraklarımıza 5 tane daha ekledik. Soğuksu ve İstasyon Mahallesi ile Güneş TOKİ ve Küçük Sanayi Sitesi girişine akıllı duraklarımız yerleştirdik ve vatandaşlarımızın talebini yerine getirdik. Bizim hizmet anlayışımızda söz verince yerine getirmek düşüncesi yatıyor. İnşallah şehrimizi ve mahallelerimiz daha nice güzel hizmetlerle buluşturacağız.

Bilecik’imizi 14 adet akıllı durakla donattık

Gerçekleştirilen çalışma ile Bilecik’te şu ana kadar 14 adet 6 K akıllı durak kazandırılırken, önümüzdeki dönemde ihtiyaç duyulan alanlarda yeni akıllı durakların kazandırılacağı belirtildi. Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve birçok şehir ve kurum tarafından örnek proje olarak uygulanan 6 K akıllı duraklar içerisinde; kamere sistemi, bilgilendirme kioskları, kahve otomatı, kablosuz internet, kütüphane, kurumsal tv şeklinde hizmetleri barındırıyor.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR