Başkan Şahin, muhtarlar ve İl Genel Meclisi üyeleri ile bir araya geldi

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, mahalle ve merkez köylerin muhtarları yanı sıra İl Genel Meclis üyeleri ile bir araya geldi.Başkan Şahin, mahalle ve köy muhtarları ile tanışarak, görüşlerini dinledi. Bilecik Belediyesi Sultanevi Y?

Bilecik 18.04.2019 12:37:21 0
Başkan Şahin, muhtarlar ve İl Genel Meclisi üyeleri ile bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, mahalle ve merkez köylerin muhtarları yanı sıra İl Genel Meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Şahin, mahalle ve köy muhtarları ile tanışarak, görüşlerini dinledi. Bilecik Belediyesi Sultanevi Yöresel Lezzetler Evinde gerçekleştirilen buluşmada Belediye Başkanı Semih Şahin, muhtarların yerel yönetimdeki önemine değindi. El birlik içinde Bilecik’i birlikte yöneteceklerini kaydeden Belediye Başkanı Semih Şahin, “İlk gün dediğimiz gibi gülümseyen bir Bilecik için yol çıktık. Bu anlamda mahalle ve merkez köylerimizin çok değerli muhtarları yanı sıra İl Genel Meclis üyelerimiz ile bir araya geldik. Yerel yönetimlerde en büyük yardımcılarımız olan muhtarlarımız ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Mahallelerimiz ve köylerimize yapabileceğimiz çalışmaları ele almakla birlikte muhtarlarımızın talep ve görüşlerini aldık. Ortak çalışmalarımızla Bilecik’imiz güzelleşecek, hemşehrilerimiz gülecek” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Semih Şahin buluşmada ayrıca en genç ve en yaşlı muhtarlar ile en çok hizmet eden muhtarlara rozet taktı.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR